Bükfürdő

Bükfürdő Nyugat-Magyarország egyik legismertebb, legkedveltebb gyógyfürdője.
Budapesttől 210 km-re, Ausztriától 20 km-re, szépen parkosított, nyugodt, igen kedvező szubalpin klimatikus környezetben fekszik. A látnivalókban gazdag környezet, a magas színvonalú szolgáltatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégeink nyugodt körülmények közt gyógyuljanak, pihenjenek nálunk.

A termálvíz gyógyító erejét már az ókori rómaiak is ismerték. Különös gondot fordítottak testi-lelki egészségük megorzésére. Napjainkban sincs ez másképp, hiszen az ember legnagyobb kincse az egészség.
Ehhez nyújt Önnek segítséget a Bükfürdő gyógyvizének jótékony, gyógyító hatása, melynek segítségével panaszai enyhülhetnek, ill. teljesen megszűnhetnek
A gyógyvíz magas kálcium, magnézium, fluorid és hidrogén-karbonát tartalma miatt kitűnően alkalmas reumás és ortopédiai betegségek, meszesedés, csontritkulás, lumbágó, köszvény , porckopás, baleseti utókezelések gyógyítására, nőgyógyászati panaszok kezelésére.

Gyógyászati szolgáltatások: masszás, víz alatti torna, súlyfürdő, elektroterápia, gyógyszeres pakolás, egyéni-csoportos gyógytorna, reumatológus szakorvos ellenőrzése mellett. Alternatív gyógymódok: szoftlézer kezelés, lézerakupunktúra, oxigénterápia, reflex- és Thai masszázs
bukfurdo1.jpg
Bükfürdő nem csak betegeknek alkalmas, hanem a Rekreációs céllal érkezők és az aktív pihenésre vágyók igényeit is kielégíti. A szépen parkosított 13 hektár területen, számos fedett, félig fedett, gyermekmedence, csúszda, egy feszített víztükrű úszómedence, valamint egy élményfürdő várja a kedves vendégeket, ahol vadvízi csatorna, vízbefúvások, pezsgőágyak szolgálják az élményteli kikapcsolódást.

Ellenjavallatok:
súlyos szív- és érrendszeri betegség, trombózis, rosszindulatú daganat, tbc, heveny gyulladásos betegség, terhesség.

Terápiás lehetőségek:
víz alatti vízsugármasszázs, pezsgokádfürdő, szénsavas kádfürdő, orvosi masszázs, gyógykrém masszázs, nyirokmasszázs, talp- reflexmasszázs, súlyfürdő, parafango pakolás, egyéni gyógytorna (száraz), csoportos gyógytorna (vizes), gyógyszeres pakolás (antiflogisztin), elektroterápia, ivókúra, inhaláció.

Alkalmazott egyéb kezelések:
mágnesterápia, oxigénterápia, lézerterápia

Egyéb szolgáltatások:
thai masszázs, szauna, szolárium, pedikűr, hangosbemondás, értékmegőrzés. A gyógykezelések - az orvosi masszázs, gyógykrém masszázs, pezsgokádfürdo, víz alatti vízsugármasszázs, talp reflexmasszázs kivételével - orvosi vizsgálat után vásárolhatók meg a fürdo információs pultjánál.

Fontos tudnivalók:
A kezelések az Országos Egészségbiztosítási Pénztár támogatásával is igénybe vehetok. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókról a Fizioterápiás Intézet információs pultjánál kaphatnak bovebb felvilágosítást.
A kezelések 8.00-16.00 óra között vehetők igénybe.

Gyógykúrák:
1 hetes: 10 kezeléses komplex gyógykúra (orvosi vizsgálat + 10 gyógykezelés)

2 hetes: 19 kezeléses komplex gyógykúra (orvosi vizsgálat + 19 gyógykezelés + 2 kontrollvizsgálat)

3 hetes: 29 kezeléses komplex gyógykúra (orvosi vizsgálat + 29 gyógykezelés + 3 kontrollvizsgálat)

Nyitva tartás - Gyógyfürdő:
január 1. - március 31. - 8.30-17.00 óráig
április 1. - május 31. - 8.30-18.00 óráig
június 1. - augusztus 31. - 8.30-19.00 óráig
szeptember 1. - szeptember 30. - 8.30-18.00 óráig
október 1. - december 31. - 8.30-17.00 óráig
kezdolap_600x600.jpg
rolunk_600x600.jpg
programok_600x600.jpg
kepgaleria_600x600.jpg

Kérjük, tegye közzé az offcanvas modult és a pozícióját.